Dreptul de retragere

Stimate consumator,

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua primirii de catre dvs a coletului.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract utilizând formularul atasat.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru :AUTO CENTER SIBIU SRL Gastro Tehnic, formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Va informam faptul ca putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă AUTO CENTER SIBIU SRL Gastro Tehnic, POET VASILE CARLOVA 23 SCDAP32, RO 550017 SIBIU, Tel-Nr.: 0752-601561, Email: comenzi@paec.ro, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Costul aproximativ este estimat la maximum 28 lei/ .

Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

 

Consecințele retragerii

 

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

FORMULAR DE RETRAGERE

(prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract)

Către: AUTO CENTER SIBIU SRL Gastro Tehnic, POET VASILE CARLOVA 23 SCDAP32, RO 550017 SIBIU, Email: comenzi@paec.ro

FORMULAR DE RETRAGERE

 

(prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract)

Către: AUTO CENTER SIBIU SRL Gastro Tehnic, POET VASILE CARLOVA 23 SCDAP32, RO 550017 SIBIU, Email: comenzi@paec.ro